mn

Estancia Von Zillenstein ligt op de Argentijnse Pampa. Hier, temidden van grazende kuddes en wat maté drinkende gauchos, zijn mijn belevenissen uit El Sur del Sur, het meest zuidelijk gelegen land op aarde, terug te vinden.

Sunday, January 07, 2007

Wat doet die tapir toch raar.

Hier een videoverslag van mijn trip van Georgetown, de hoofdstad van Guyana naar Lethem, dat ligt aan de Braziliaanse grens. Het is een van de twee manieren om vanuit Suriname over land naar Brazilie te gaan, en waarschijnlijk de leukste. Met een bus vol Braziliaanse goudzoekers en het hoofd van de school van Lethem en haar gezin, vertrokken we om negen uur ´s avonds vanaf een Braziliaanse kroeg in Robb street. (de eigenaresse vond me lijken op een Canadese bioloog die ze kende, maar dat terzijde). Bijna meteen buiten Georgetown belandden we op een rode stof weg en die verlaten we niet meer tot Lethem. De weg is bezaaid met plassen - het is de kleine regentijd - maar onze chauffeur houdt rustig de voet op het gas en gooit hooguit de bus met een zwier naar de overkant van de weg als de plas te diep lijkt.



2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ik ben onder de indruk van je film-edit kwaliteiten. Het ziet er gelikt uit. Ondertussen blijft je baard meer aandacht opeisen dan je reizen. Je look houdt het midden tussen een Braziliaanse freelance goudhandelaar en een Canadeze bioloog met meer interesse in vrouwen dan in fauna. Ongeveer.

1:01 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Cool filmpje man!
een stuk leuker dan alle reisverhalen die mensen posten op iemand.waarbenjij.nu.
Daar krijg je een busereis die jij in 3 minuten doet meebeleven in 1000 worden met 300 details verteld. Ik kijk uit naar je volgende foto-film verslag.

Piet
P.S. heb je het editen van Nova gelee

7:13 AM

 

Post a Comment

<< Home